"De feestdagen". Een gezellige tijd. Lichtjes in de straten, muziek, rijkelijk gevulde tafels, veel gelach en vrolijkheid, cadeautjes onder de kerstboom. 

 

Jammer genoeg is het tijdens die feestdagen, niet voor iedereen feest. Armoede houdt zich schuil achter de gevels en de deuren. Voor hen geen rijkelijke feestmaaltijden, geen (nieuwe) cadeautjes onder de kerstboom. Toch komen ook die kinderen op school na de kerstvakantie, en horen ze vriendjes en vriendinnetjes enthousiaste verhalen vertellen over alle mooie dingen die ze hebben uitgepakt.

 

Hoewel we die armoede niet helemaal de wereld kunnen uithelpen in ons eentje, kunnen we wel een hart onder de riem steken. Of in dit geval: een cadeautje onder iemands kerstboom!

Geef eens een engel cadeau.

Hoe werkt het? 

- Je koopt 1 van deze engeltjes. Je kiest zelf jouw aankoopbedrag: €5, €10, €15 of €20.

- De engel krijg je mee bij jouw bestelling. Je kunt hem natuurlijk ook afhalen in de winkel in Beveren.

- Je vult een wens in bij het veld "opmerkingen". Deze wens schrijf ik voor jou op een kaartje, dat nadien aan een pakje gehangen zal worden.

- Met alle centen die ik ophaal door de verkoop van de engeltjes, schenk ik speelgoedcadeautjes voor onder de kerstboom aan kansarme gezinnen hier in Beveren. 

Kies hieronder jouw favoriete engeltje, en geef zo een kind in armoede een prachtig cadeau. Zo brengen we het échte kerstgevoel weer onder de mensen.

 

Sorteer op

Aanbieding

LivLuv - CHIC Pearl Blue € 22,95 € 16,00
© 2017 - 2020 'tmuizennest | sitemap | rss