Dit event is afgelopen.  Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor het volgende Muizennest-event!

 

 

Kindernamiddag  (13u30 - 17u00)

Workshop: lantaarns maken

Kom naar onze workshopstand, en koop het materiaal voor je lantaarn.  Je hebt keuze uit verschillende modellen, dus je kan er eentje maken die echt bij je past.  Daarna kun je aan de slag om jouw lantaarn in elkaar te steken of te versieren.  Wie weet hebben mama, papa, opa of oma wel zin om je te helpen?  Misschien maken ze er gewoon zelf een!  Natuurlijk mag jouw prachtige lantaarn nadien mee naar huis.  Of gebruik je hem al om de fonkeltocht op te vrolijken?

Inschrijven is niet nodig.

Spellen

Aan de kassa koop je een spelkaart, waarmee je dan een aantal spellen kunt spelen.  In ruil voor jouw volle spelkaart, kun je een leuk cadeautje uitkiezen!

Glittertattoos

Laat een fijne glittertattoo zetten!  De tattoos blijven ogeveer een week op je arm, been, borst,... staan en je kunt er gewoon mee in bad.  Tof hé?

Kindergrime en gekke kapsels (Feel Your Style)

Feel Your Style is van de partij om jou het perfecte halloweenkapsel te geven, vergezeld van een prachtige halloweenmake-up.  Word je een heks?  Een vampier?  Een weerwolf?  We zijn al benieuwd!
Prijzen bepaald door Feel Your Style.

Miss en Mister Griezelverkiezing

Mini's

De mini's (1 tot 6 jaar) mogen aan de kassa een nummer gaan afhalen.  Hang het nummer op je rug, en de aanwezigen kunnen stemmen op hun favoriete griezeltje.  We houden natuurlijk ook een echte catwalk, zodat alle mini's zich goed kunnen laten zien!  De griezel met de meeste publiekstemmen, wint de mini-griezel-prijs!
Gratis deelname.

Maxi's

De maxi's (6 tot 12 jaar) kunnen zich inschrijven voor de miss/mister griezelverkiezing.  Om 16u worden de deelnemers uit te box getrokken.  Je hoort het goed: een onschuldige hand trekt 6 namen uit de doos met inschrijvingen.  De deelnemers worden uitgedaagd in een afvalrace met opdrachten.  Die griezel die overblijft, is Miss of Mister Griezel 2018!  Miss of Mister krijgt de eer om de trofee een jaar lang op zijn kast te zetten.  Volgend jaar brengt hij of zij de trofee weer mee, zodat deze aan de nieuwe Miss of Mister kan doorgegeven worden.
Gratis deelname.

Kinderdisco

Kom gezellig mee dansen op de leukste muziekjes!  Gratis inkom.

Interactieve fonkeltocht (17u00)

Bella Donna is een witte wief.  Lang geleden werden haar mede-wieven bevroren door een tovenaar, en Bella Donna werd opgesloten in een ring.  Wanneer Ruben haar bevrijdt, gaan ze samen op tocht om de andere wieven te helpen.  Ze passeren een heks, een trol, een zombie...  om uiteindelijk een toverdrank te brouwen die de wieven weer ontdooit.

Ga met de hele familie mee op een interactieve, kindvriendelijke fonkeltocht vol halloweenfiguren.  Toegankelijk voor zelfs de allerkleinsten!  Geen griezels en schrikkigheden, maar wel hulp aan de wief Bella Donna die haar mede-wieven wil bevrijden.  Onderweg is er vanalles te zien, te doen, te snoepen en te drinken.  Toegankelijk met kinderwagen.  Kinderen onder de 3 jaar wandelen gratis mee, de anderen betalen €4 in voorverkoop.  Beslis je de dag zelf om mee te gaan op tocht, betaal je €6 aan de kassa.

Quichebuffet (18u00)

Schrijf je in voor een plekje aan ons heerlijke quiche-buffet!  We zorgen voor keuze uit vlees, vis en vegetarische taarten en yummie salades.  Voor €12,50 schuif je à volonté aan (kinderen tot 10 jaar betalen €6 en kinderen tussen 0 en 3 jaar hoeven niet te betalen).  Drank niet inbegrepen, sfeer en gezelligheid des te meer.

Indien je graag wilt dat er rekening gehouden wordt met eventuele allergieën, stuur ons gerust een mailtje met jouw vragen en/of suggesties, en wij doen er alles aan om ook jou een onbezorgde avond te serveren.

Avondactiviteiten

kampvuur met verhalenverteller

Kom aan het kampvuur luisteren naar de verhalen van onze verteller, of geniet gewoon van de warmte van het vuur.  Even tijd om tot rust te komen, voordat we de dag aflsluiten en naar huis keren.

© 2017 - 2021 'tmuizennest | sitemap | rss