Wil je graag een speelgoed-geboortelijstje bij ons leggen?  Ben je binnenkort jarig?  Is de kerstman in aantocht?  Of wil je zomaar jouw wensenlijstje kunnen delen met je vrienden en familie?  Dat kan! 
Kom in de winkel jouw favoriete speelgoed kiezen, en wij zetten het voor je opzij. Zo ben je zeker dat niemand er mee kan gaan lopen. Is jouw droomspeelgoed even niet in voorraad? Geen probleem, het wordt graag voor jou besteld. 
Je krijgt jouw online pagina zodat familie en vrienden het ook online kunnen bestellen. Zij kiezen zelf of het verstuurd wordt, of jij het mag komen halen in de winkel of dat ze het zelf komen ophalen. 
 

Wat is het voordeel van jouw lijstje bij 't Speelwonder te leggen?

- De producten die je kiest zijn speciaal voor jouw gereserveerd en staan opzij.

- Geen verplichte afname. Wat niet gekozen werd nemen wij zonder kosten terug in de winkel. Zelfs de speciaal voor jou bestelde producten.

- Jouw geboortelijstje blijft 3 maanden openstaan, voordat we het afsluiten. De andere lijstjes openen we standaard voor 1 maand, maar kan een andere termijn zijn in overleg.

- Bij het afsluiten van jouw lijstje krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van 10% op alle verkochte producten van jouw lijstje. Deze bon is een jaar geldig vanaf afgiftedatum.

- Ook cadeaubonnen en workshops-tickets kunnen op jouw lijstje gezet worden.

- Boek je bij ons ook jouw verjaardagsfeestje, samen met een lijstje? Dan kies je een extra cadeau uit de winkel, ter waarde van €30.

 

Vind hier het lijstje van:

© 2017 - 2021 'tmuizennest | sitemap | rss