RETOURNEREN OF ANNULEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket zelf te retourneren.

 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, zo onbeschadigd mogelijke verpakking geretourneerd worden. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. 't Muizennest zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan 't Muizennest kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons contact-formulier op de website of stuur een e-mail naar info@tmuizennest.be. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan 't Muizennest heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

't Muizennest
Rupelmondestraat 153
9150 Bazel (Kruibeke)

Bij het verpakken van uw pakket, voegt u een briefje toe met naam en ordernummer zodat het voor ons duidelijk is dat het van u is.
U zorgt er voor dat het artikel goed verpakt is, bij beschadigingen van artikel en/of de verpakking kunnen kosten in rekening worden gebracht indien dit de wederverkoop van het artikel moeilijk maakt.

Indien u een artikel wil omruilen, zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

  

 

© 2017 - 2021 'tmuizennest | sitemap | rss