Duurzaam

Het speelgoed in het assortiment wordt onderworpen aan strenge eisen. Het moet lang meegaan zonder kapot te gaan, de ontwikkeling van jouw kind ondersteunen en tijdloos ogen zonder saai te zijn.

Ecologisch

Niet al het speelgoed in onze winkel heeft ecolabel, maar ieder product is wél eco-friendly. Er wordt gekeken naar het volledige proces, van grondstof tot eindproduct.

Origineel

Geen schermpjes in deze shop.  Wel écht speelgoed, en dan liefst nog spullen die je niet overal vindt. Het geeft je een andere kijk op spelen, stimuleert creativiteit en brengt een glimlach teweeg.

Verbindend

Met speelgoed kan jouw kind perfect alleen spelen, maar eens zo leuk is het als het speelgoed gedeeld kan worden met iemand anders! Verbinding met jezelf, met anderen én met de natuur.


 

Hoi, ik ben Nathalie!

Tijdens mijn studie leerkracht Secundair Onderwijs ontdekte ik dat ik graag met kinderen en jongeren werk, maar dat het schoolse systeem mij minder ligt. In dezelfde periode ontstonden de figuren van de Muizen, die nu de spil vormen van 't Muizennest. 

Tijdens mijn job als onthaalmoeder, groeide het verhaal dat ik samen met de muizen wil vertellen. Een verhaal over creativiteit, spelen en verbinding maken, maar waar ook duurzaamheid, ecologie en respect voor de natuur centraal staan.
De komst van mijn eigen 2 dochters heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer dan vroeger geloof in de samenwerking tussen mens en natuur, die nodig is als we allebei willen overleven. Een gezonde aardbol doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen, dat zou pas mooi zijn. Als ik daar een stukje aan kan meewerken, dan is mijn missie bij voorbaat geslaagd.Ik ben er van overtuigd dat kinderen en hun ouders kracht kunnen vinden in samen spelen, terug naar de natuur trekken en creatief bezig zijn. Omdat ik weet dat niet iedereen evenveel inspiratie kan vinden, wil ik daar graag een handje bij helpen.

Mijn dromen stoppen niet bij de start van 't Muizennest, in tegendeel. Het duurzaam ondernemen prikkelt een stroom aan ideeën, en het staat vast dat ik, samen met de muizen, nog fantastische avonturen zal beleven!

 

Wil je meer weten over de muizen?  Kom hier alles over hen te weten!

 

© 2017 - 2022 'tmuizennest | sitemap | rss