Bloemenkroon | 20 aug 19.00u

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 60,00

Véro is de drijvende en creatieve kracht achter House of Tata en ze zal jullie graag meenemen in haar wereld waar creatie, kunst en esthetiek hand in hand gaan.

Tijdens deze workshop zal ze jullie laten kennismaken met draagbare bloemsierkunst. Droom jij van een weelderige bloemenkroon gemaakt van duurzame droogbloemen? Voor die leuke zomeroutfit of als decoratie in je huis? We leren stap voor stap op een sfeervolle manier hoe we kleuren en texturen kunnen combineren.
Ga voor een kleurencombinatie die bij jou past en leer en voel welke texturen en vormen een harmonieus geheel zouden kunnen zijn. Je word zintuigelijk uitgedaagd meer te doen dan enkel de technische kant.

Naast bloemen en esthetiek verdiept Véro zich eveneens in ons ‘mentale welzijn’. Deze workshop zal dan ook een veilige omgeving bieden voor iedereen die nood heeft aan mildheid en een zachte aanpak van werken. Waar je een luisterend oor zonder oordeel er gratis bij krijgt. Kortom, ontspanning en creativiteit alom.

WANNEER: Vrijdag 20 augustus 19.00u - 22.00u
Opgelet, de workshop zal pas doorgaan vanaf 5 inschrijven (Max. 10 plaatsen beschikbaar)

PRIJS: €60 (all-in / De kroon mag je uiteraard achteraf meenemen) 

Inbegrepen in deze workshop:

  • koffie, thee, water en iets om te knabbelen
  • professionele uitleg en hulp van Véro
  • ijzerdraad, flowertape, touw, gebruik van snoeischaren (indien je zelf een stevige schaar of snoeischaar hebt, mag je die meebrengen), gebruik van lijmpistolen, diverse droogbloemen, lint
  • breng je een vriend(in) mee of schrijft er iemand in met vermelding van jouw naam, ontvangen jullie allebei een kortingsbon van 10% om te shoppen in 't Speelwonder OF als korting bij een volgende workshop.

Zelf meebrengen:

  • een eigen snoeischaar mag, maar hoeft niet.
Specificatie Omschrijving
Categorie Creatief
Merk House of TATA
Leeftijd 16+
Datum 20-08-2021
Tijdstip 19.00 - 22.00
© 2017 - 2021 'tmuizennest | sitemap | rss