10 duurzame schoencadeautjes onder de € 5

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende

In de aanloop naar Sinterklaas zijn onze kinderen vaak heel zenuwachtig.  Ze tellen af tot Sinterklaasavond, zingen liedjes en vragen iedere dag of ze vandaag al hun schoen mogen zetten.  

Schoencadeautjes zijn dan erg leuk, om de spanning er wat af te halen.  Zeg hen tussendoor dat ze al eens kunnen proberen om hun schoen te zetten, wie weet ligt er dan wel al iets in...

Wat stop je in die schoen?

Je kunt alvast beginnen met mandarijntjes, die doen het meestal goed.  Een speculaasje kan natuurlijk ook, of een handje pepernoten.  Een briefje van Piet is ook een leuke, daar kun je toffe dingen mee doen (vergeet dan ook geen zwarte vegen op het papier te zetten, of een inktspetter...).

Behalve eetbare dingen, zijn kleine cadeautjes een absolute topper.  Je hoeft zeker niet iedere keer een pakje in die schoen te steken, maar het zorgt wel voor een heel blij gezichtje.  

Schoencadeautjes zijn klein, want ze moeten in de schoen passen.  Anderzijds wil je niet het zoveelste prulletje geven dat na 1 keer spelen in de vuilnisbak belandt.  Gelukkig vind je hier een heleboel toffe, duurzame geschenkjes voor minder dan € 5,00!

Met dit grappige kleine badboekje wordt badderen eens zo plezant!  Ook voor de kleinsten onder ons leuk, want ze zijn makkelijk vast te houden en ook het schoonmaken gaat heel eenvoudig.

Met dit kleine setje volledig plantaardige waterverfjes van ökoNORM worden de mooiste kunstwerken gemaakt. Creatief zijn met verf is voor veel kinderen een plezierige bezigheid. 

Vrolijk jouw kind zijn of haar kamer op met deze schattige houten letters in dierenvorm.  Ook leuk om een kapstok in de gang te personaliseren, of om op de eetstoel te kleven.  

Eigenlijk horen deze snoezige sterretjes bij de droomdeurtjes, maar ze zijn natuurlijk ook perfect apart te gebruiken.  Kleef ze boven het bed, boven het nachtkastje of tegen het plafond.  Langs de trap is ook leuk, als er voldoende licht langs valt.

Deze grappige "little friends" popjes voor het poppenhuis van HABA zijn super leuk, en het is dé moment om ze nog te scoren.  Hier verlaten ze het assortiment, dus op = op!

Stoepkrijt doet het àltijd goed.  In de zomer, in de winter, op het voetpad of onder het terras...  Laat de fantasie van je kinderen de vrije loop met dit krijt in prachtige, heldere kleuren.  Ook bruikbaar op een schoolbord.

De grappigste binnen-frisbee die je ooit zag!  Met 3 in een pakje heb je al meteen veel speelplezier.  Kleur de schijven in, plooi de randjes en gooi hem zo ver je kan.  Doordat het kartonnen schijven zijn, doen ze geen pijn als je ze tegen je hoofd krijgt, en maken ze ook niet snel brokken... 

Een muisje, herdershond of kip?  Een heel aantal van de snoezige, houten diertjes van Tender Leaf Toys zitten onder de € 5,00 grens.  Ideaal om stilletjes aan jouw verzameling compleet te maken.  Ook ideaal om te gebruiken als boom-cadeautje!

Wanneer dit stoere groeipotlood te klein is geworden om mee te schrijven, plof je zijn kontje in een bloempotje, geeft het water en wacht...  niet veel later komen de eerste blaadjes piepen en voor je het weet heb je prachtige bloemen of kruiden. Bij voorbeeld kerstomaatjes of vergeet-mij-nietjes.

Spelen met klei brengt kinderen dikwijls tot rust.  Door het herhalend kneden van de klei, de textuur en algemeen de afleiding van de omgeving zakt het stressniveau van een kind.  Een extra potje modeleerpasta is dus nooit overbodig.  Deze volledig plantaardige én composteerbare klei is hiervoor een uitstekende keuze.

Wist je dat je jouw (schoen)cadeautjes helemaal gratis kunt laten inpakken?  Noteer het gewoon in het vak "opmerkingen" bij het afrekenen, en wij zorgen er voor.

Vanaf 1 november krijg je bij jouw bestelling een toffe Sint-kleurplaat waar je op de achterkant jouw Sint-lijstje kunt maken.

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Categorie Blog
Type Sinterklaas, inspiratie, schoencadeautjes
© 2017 - 2021 'tmuizennest | sitemap | rss